Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovas idézetek

angyali-lo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 " Van egy mondás, miszerint a lónak élveznie kell munkáját feladatának elvégzése közben, máskülönben sem a ló, sem a lovas nem lesz képes kitűnő teljesítményt nyújtani."

"Ha egy ló társává fogad neked adja mindenét: erejét, kitartását, vad szellemét. De cserébe nem kéri el mindened, elég neki megbecsülő Szereteted!"

"A ló megértő, szerető társ, szeresd és becsüld meg. Vigyázz rá, mert életét neked áldozta.hálából terhedet hordja."

"S a ló után üldözve száll, de lába lassú, gyors a mén, beérni őrült gondolat, s ő mégis csak szalad, szalad."

"A lovaktól lehet a legtöbbet megtanulni és minél többféle lovon ül az ember, annál nagyobb lesz a szókincse a lovak nyelvén."

„Úgy gondolom, csak a ló szeretete, tisztelete mellett szabad csak vállalni ezt az életformát, és ez adja az alapot ló és ember kapcsolatához.”

 

 „Lovak nélkül nem tudnék élni, nem tudnám elképzelni az életemet. Számomra a földi paradicsom a lovak között van.”

angyalok.jpg

 

 

"Az évezredek bölcsessége a lovak szemével tekint a világra. És teljesen mindegy, hogy fekete, fehér Afrikában született, vagy Amerikában, vagy a közép-európai Topoiankyban: Az összes nemes, kitartó és gyönyörű."

A ló szeme mély óceán. Legtöbbeket elvakít, mit felszíne tükröz. Mélységének rejtett titkait csak az érti meg, aki lova lelkéhez már megtalálta az utat.

 

"Nincs annál szebb dolog, mikor sóhajotok egyszerre csendül , mikor szívetek egyszerre dobban és hevesen verő szívvel az akadályok elé néztek,s ugyanaz fut végig bennetek..."

 

"Nem attól válsz jó lovassá, hogy a lovad nem tud ledobni. Hanem attól, hogy nem akar."

 

Aki a lovakat szereti és tiszteli, minden bizonnyal jó ember. De akit a lovak szeretnek és tisztelnek, az biztosan az...

 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 82457
Hónap: 1522
Nap: 44